Mosogató duguláselhárítás ár

5/5 - (8 votes)

Mosogató duguláselhárítás ár

 

Mosogató duguláselhárítás ár

Az eldugult lefolyó számos problémát jelenthet a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben egyaránt. Ha nem folyik le rendesen a víz, nem tudjuk kényelmesen használni az adott helyiséget, kellemetlen szagok is jelentkezhetek, illetve a mosogatóban vagy a mosdóban úszkáló ételmaradékok vagy hajszálak sem nyújtanak szép látványt.

A mosogató az egyik legkönnyebben elduguló berendezés. Zsíros edények, ételmaradékok, vízkő és sok esetben olaj is  kerülhet bele. Nagyon sok háztartásban előfordul, hogy az 50-es műanyag lefolyóvezeték helyett, alul méretezett 40-es és 32-es lefolyócsővel szerelt mosogatókkal találkozunk. Nem megfelelő lejtéssel és a nagy távolságban elhúzott lefolyóvezetékek, valamint a kevés öblítő víz is okozhat dugulást.

Rendelkezem többfajta spirálozógéppel, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is el lehet hárítani a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Mosogató duguláselhárítás ára Budapesten

20.000,- forint fix áron

Mosogató duguláselhárítás ára Pest megyében

20.000,- forint + kiszállási díj településtől függően

 

Nincs tól – ig ár, csakis fix árakkal dolgozom. Nincs plusz folyóméter díj, nincs plusz alapdíj és nincs meglepetés!

További Duguláselhárítás árak ide kattintva érhetők el. Az árak alanyi adó mentesek!

Borkó József e.v.

06-70/934-1090

 

Általában egy-két órán belül elkezdem a duguláselhárítást! Mindig pontosan betartom a megbeszélt időpontokat és a munkát minden esetben nagy körültekintéssel végzem. Természetesen az időpont függ attól is, hogy épp merre dolgozom. A duguláselhárítás során igyekszem a lehető legkevesebb szennyeződést okozni. A munkát minden esetben bontás nélkül végzem.

Mosogató duguláselhárítás ára Budapesten olcsón és fix áron.

Mosogató duguláselhárítás ára Pest megyében olcsón és fix áron.

Mosogató duguláselhárítás ár
Mosogató duguláselhárítás ár

duguláselhárítás árak, mosogató duguláselhárítás ár, dugulás ár, dugulás árak, duguláselhárítás árai, duguláselhárítások árai, duguláselhárítások árak, csatornatisztítás árak, csatornatisztítás ár, csatornatisztítási árak, csatornatisztítási árak Budapesten, csatornatisztítási árak Pest megyében, dugulások megszüntetés árai, duguláselhárítás Budapesten árak, duguláselhárítás árak Budapesten, duguláselhárítás árai Budapesten, dugulások elhárítás árai Budapesten, duguláselhárítás árak Pest megyében, duguláselhárítás Pest megyei árak, duguláselhárítások árai Pest megyében, lefolyótisztítás árak, lefolyótisztítás árai, lefolyótisztítás árak Budapesten, lefolyótisztítás árak Pest megyében